• prima pagina
• informatii generale
• comitete
• program si tematica
• taxe de participare
• inregistrare
• rezumate
• cazare
• parteneri
• ghid turistic
• download
• contact
 
     
 
CAZARE

TERMENUL LIMITA PENTRU REZERVAREA CAZARII ESTE 11.04.2013.

OPTIUNI DE CAZARE

HOTEL CONTINENTAL FORUM 4*

Camera single - 63 euro/cam./noapte
Camera dubla - 71 euro/cam./noapte
Adresa: Piata Unirii nr. 10, Sibiu

Hotelul Continental Forum, gazduit de o cladire monument istoric ce dateaza din anul 1912, a trecut recent printr-un proces de restaurare si redecorare fiind redat publicului in anul 2007.

Acest hotel in Sibiu este localizat in imediata apropiere a centrului istoric, oferind vizitatorilor orasului aflati in vacanta sau intr-o calatorie de afaceri, acces rapid la numeroasele atractii turistice din Sibiu si din imprejurimile orasului.

Continental Forum Sibiu este un hotel de 4 stele ce dispune de un centru spa modern, oferind clientilor o experienta deosebita de cazare in Sibiu.HOTEL IBIS 3*

Camera single - 54 euro/cam/noapte
Camera dubla - 64 euro/cam/noapte

Adresa: Calea Dumbravii nr. 2-4, Sibiu

Ibis Sibiu este amplasat in centrul cultural, economic si de business al orasului, pe principala artera a Sibiului, Calea Dumbravii. Zona este destinata turismului de afaceri, dar si turismului cultural sau de recreere.

Cel mai nou hotel Ibis din Romania si cea mai mare capacitate de cazare din Sibiu, va asteapta cu 195 camere, restaurant cu specific international de 110 locuri, terasa de vara, lobby bar deschis 24h/24 si parcare pentru oaspetii hotelului, permanent supravegheata.

Camerele sunt dotate cu dus, aer conditionat, TV color prin satelit, frigider, telefon cu acces linie directa, facilitati gratuite de conectare la internet, acces securizat in camera pe baza de cartela electronica, radio si seif.


HOTEL IMPARATUL ROMANILOR 3*

Camera single - 45 euro/cam/noapte
Camera dubla - 55 euro/cam/noapte

Adresa: Bd. Nicolae Balcescu nr. 4, Sinaia

Fondat in 1555, Hotelul "Imparatul Romanilor" este un monument arhitectural de o inestimabila valoare culturala in peisajul Sibiului, oras cu o indelungata si prospera civilizatie europeana, de inspiratie germana. Reconstruit in 1895, pe trei nivele hotelul ramane un simbol al burgului medieval.

Hotelul dispune de de piscina, jacuzzi, sauna, masaj si sala de fitness, sala de conferinte, lobby spatios, acces wireless la reteaua internet.

Facilitati existente in camera: linie telefonica cu acces international, detector de incendii pe coridoare, TV cablu cu 25 canale, camere pentru fumatori si nefumatori, minibar, uscator.

METODE DE REZERVARE A CAZARII

ONLINE
* prin completarea sectiunii “Rezervare cazare hotel” din pagina dvs. personala de pe website-ul oficial al congresului - forma recomandata de rezervare
* prin e-mail pe adresa: contact@medleg2013.eventernet.ro (in acest caz, va rugam sa transmiteti prin email numele, perioada pentru cazare, hotelul si tipul de camera)

Plata cazarii se va face in contul S.C. EVENTER.NET S.R.L., Nr. Cont: RO02 BUCU 1032 2305 5301 0RON, deschis la Alpha Bank Iasi, cu mentiunea "Pentru Congresul de Medicina Legala - Rezervare Cazare, Hotel …". Codul fiscal al SC EVENTER.NET SRL este 26964360.

Va rugam sa trimiteti copia documentului de plata a cazarii operatorului congresului, prin fax, email sau posta.

IMPORTANT!
Va rugam sa specificati in formularul de rezervare, acolo unde este cazul, persoana care va ocupa cel de-al doilea loc in camera dubla.
In caz contrar, in functie de rezervari, cel de-al doilea loc va fi alocat de catre Eventer sau camera va trece pe regim de single, iar tariful se va modifica in consecinta.

ATENTIE!
Rezervarea la hotel nu este valabila fara dovada platii cel putin a primei nopti de cazare. Rezervarea neinsotita de plata este considerata nula.

Nu se admit decat rezervari in scris (site, e-mail, dax sau posta), in nume propriu. Nu sunt acceptate rezervari telefonice!

Deoarece numarul locurilor de cazare este limitat, operatorul nu garanteaza cazarea fara rezervare facuta pâna la termenul limita (11.04.2013).

CONFIRMAREA REZERVARII

Confirmarea rezervarii va fi trimisa prin e-mail (pe adresa furnizata de dvs. in formularul de inregistrare) impreuna cu voucherul de plati dupa data de 11.04.2013.

ATENTIE! Cazarea la hotel (accesul in camera) se va face strict pe baza voucherului de cazare emis de catre operatorul congresului. Voucherul de cazare va fi trimis prin e-mail sau va fi eliberat la Secretariatul Tehnic.

ANULARI
Anularile sunt acceptate doar prin e-mail sau notificare scrisa pe adresa operatorului. Pâna la data de 11.04.2013 se va rambursa 95% din suma achitata, nimic ulterior.


PARTENERI
Comitetul de Organizare al Congresului National de Medicina Legala doreste sa multumească urmatorilor parteneri: 
 PARTENERI MEDIA